Gratis levering til pakkeshop
På ordrer over 599 kr.
Leveringstid
1-3 hverdage
Vi er eksperter i snavs
Kontakt os for gode råd på tlf. 2688 7001

Vores historie

Rengøringsbutikken opstod i 2014 da vores kunder i Horsens Rengøring efterspurgte de produkter og rekvisitter vores medarbejdere benytter i dagligdagen på rengøringsopgaver.

Vores fysiske butik i hjertet af Horsens tog form i nye lokaler og på kort tid fik vi lavet webshoppen, som gennem tiden har gennemgået en omfattende opdatering. 

RENGØRINGSBUTIKKENS PRINCIPPER

Hos Rengøringsbutikken sælger vi udelukkende rengøringsmidler og rekvisitter, som er godkendt af vores professionelle personale i Horsens Rengøring. Vi bruger meget tid på, at finde de produkter som netop virker i praksis. Herudover bruger og tester vi dagligt produkterne. Vores krav til kvalitet og ergonomi og ikke mindst effektivitet skinner igennem i valg af leverandører. Derfor vil du som kunde også kunne opleve at produkter skifter udseende, farve, duft eller helt bliver taget ud af sortimentet, hvis det ikke lever op til vores krav eller der kommer nye bedre og/eller billigere alternativer på markedet.

HVORFOR BRUGE PROFESSIONELLE PRODUKTER I DET PRIVATE HJEM

Prisen er stort set den samme. Du får som kunde bare meget mere for pengene. Det er ikke nogen hemmelighed at man kan købe sig fattig i rengøringsmidler og artikler, hvis man skal tro på alt hvad man læser og hører. Vi hos Rengøringsbutikken har derfor uddannet os i, at rådgive og vejlede vores kunder, så der ikke bruges unødig tid, penge eller kemi i rengøringen.

Professionelle midler er ofte mere drøje i brug. Ydermere er de, uden undtagelse aldeles effektive.

Så hvis du ønsker at nedbringe den tid du dagligt/ugentligt bruger på rengøringen, anbefaler vi at du skifter dine vante produkter ud med de professionelle.

FYSISK BUTIK, RENGØRINGSSERVICE OG MANGE ÅRS ERFARING

Vores store force er, at vi hver uge arbejder for ca. 250 faste kunder gennem vores servicevirksomhed Horsens Rengøring. Alt lige fra private hjem, skoler, byggepladser, erhvervsbygninger til store haller, vinduespartier og skurvogne fylder vores kalender dagligt. Vi stiller hver dag store krav til vores eget arbejde, for at sikre en høj kvalitet over hele linien. Vores kunder, faste som nye, besøger os i butikken i Horsens, hvor vores uddannede medarbejdere rådgiver og udarbejder planer for netop kundens rengøringsopgave, således at spildtid og unødigt arbejde undgås.