Rengøringsbutikkens Stenolie 1l.

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 4 kundebedømmelser
(4 kundeanmeldelser)

69,00DKK

Stenolie til overflader der trænger til nyt liv.

Beskrivelse

Stenolien er et vidundermiddel, som du ikke må snyde dine fliser for. Olien kan bruges på alle sugbare overflader og er lavet af naturlige ingredienser, hvorfor det ikke er ødelæggende. Vær dog opmærksom på, at det behandlede område ofte fremstår mere blankt og mørkt, hvorfor det er vigtigt at du behandler hele områder af gangen.

Stenolien er ideel til efterbehandling af rengjorte flisegulve, brusenicher, bordplader og havemøbler af træ mm.

Påføres med microfiberklud. Lad olien trænge ind i op til 8 timer og fjern evt. overskydende olie med en tør microfiberklud. Hvis olien trænger ind med det samme, skal du påføre mere ind til overfladen er mættet.

4 anmeldelser af Rengøringsbutikkens Stenolie 1l.

 1. Vurderet 5 ud af 5

  Joan Kroghsvang

  Jeg har altid brugt en dyr olie fra Trip Trap. Det kommer jeg aldrig til igen. Den her olie som Kathrine fra butikken anbefalede har slået benene væk under mig og mine sorte fliser i badeværeslet. Faktisk brugte jeg den også på min håndvask. Den skinner og ser ny ud igen.

  De bedste hilsner Joan Kroghsvang

 2. Vurderet 5 ud af 5

  Morten og Lise

  Vi blev anbefalet at købe stenolien fordi mine sorte fliser havde fået hvid pest. Efter 2 behandlinger er de blevet meget sorte og flotte igen.

 3. Vurderet 5 ud af 5

  Ulla S

  Vi har mørke fuger på badeværelser og i gangen. De bliver hurtigt plettede og kedelige at se på. Stenolien gør fugerne mørke igen og de er samtidig blevet meget lettere at holde allerede efter første behandling. Elsker simpelthen stenolien.

 4. Vurderet 5 ud af 5

  AnnetteØllgaard Jensen

  Jeg var så heldig at vinde et gavekort til butikken. Købte bl.a. Stenolien. Er VILD med den. Fliser, håndvasken i køkken/bad, køkkenbord, pladen ved komfuret. ALT kommer til at skinne som nyt

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…