Rengøringsbutikkens Mirakelmiddel 500g.

Bedømt som 5.00 ud af 5 baseret på 1 kundebedømmelse
(1 kundeanmeldelse)

139,00DKK

MUSTHAVE mirakelmiddel til lidt af hvert.

Beskrivelse

Rengøringsbutikkens eget mirakelmiddel er udviklet til at udrette mirakler. Midlet renser og polerer og kan bruges i utallige sammenhænge. Det er lavet af naturlige ingredienser baseret på krystaller og har desuden en lotus-effekt, som får vand m.m. til at prelle af efter påføring.

Anvendes til spejle, fliser, håndvaske, glasdøre mm. for at fjerne og undgå kalkophobninger, at spejlene dugger samt at sæberester mm. sætter sig fast. Kan desuden også bruges på glaskeramiske kogeplader og til rengøring af køkkenvasken.

 

Midlet påføres med en microfiberklud eller svamp og tørrer let op, hvorefter du kan vaske det væk igen med en våd microfiberklud. Den behandlede overflade fremstår efterfølgende ren, blank og smudsafvisende.

 

Horsens Rengøring benytter bl.a. Mirakelmiddel til rengøring og fjernelse af kalk på fliser/bordplader af marmor og skifer m.m., der ikke tåler syreholdigt rengøringsmiddel. Anbefales også til genstridige pletter og kuglepen/tush-streger på træ, laminat, tæpper. Pudsning af sølvtøj og andre metaloverflader.

1 anmeldelse af Rengøringsbutikkens Mirakelmiddel 500g.

  1. Vurderet 5 ud af 5

    Gitte Hansen, Århus

    Mirakelmiddel bruger jeg i min rengøring til næsten alt. Jeg fjerner kalk i bruseniche, på vaske-armaturet, i vores håndvask i køkkenet og til alle mulige pletter som ungerne afsætter. Det eneste øv er at der skulle gå så længe inden jeg opdaget produktet.

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…