Professionelt moppesæt

340,00DKK

Professionelt moppesæt

Beskrivelse

Professionelt moppesæt indeholdende: 1 stk. moppestang m. velcrofremfører (40 cm), 2 stk. universal microfibermoppe (45 cm), 1 stk. microfiber tørmoppe (45 cm.) samt 1 stk. gulvsæbe.

 

Velcrofremfører

En lille låsemekanisme på fremføreren, gør det muligt at fastlåse positionen på fremføreren således, at man kan vaske frem og tilbage, eks. på lofter eller ovenpå skabe. Bruger du ikke låsefunktionen kan du vaske i “8-taller” og får derved et fleksibelt hoved på skaftet. Fremføreren er med to velcro-bånd på undersiden, hvilket gør det let at montere og skifte moppen under gulvvask.

 

Universal microfibermoppe

Blå universal microfibermoppe med velcro til alle typer gulve. Microfiberne i microfibermoppen har den evne, at den opsamler og holder på skidt og snavs. Kan både anvendes våd og tør.

 

Microfiber tørmoppe 

Tørmoppen er et godt alternativ til støvsugningen. Ideel til hjem med husdyr og småbørn. Moppen anvendes altid tør. Microfiberenes fantastiske egenskaber, herunder den gode sugeevne, kommer til sin ret i denne tørmoppe, som let kommer ud i kroge og kanter i den daglige rengøring.

 

Gulvsæbe

Gulvsæbe er et koncentreret vaskeplejemiddel uden voks til rengøring og pleje af alle vaskbare gulve, der tåler vand.

 

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Professionelt moppesæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i…